Het weekend van 9 t/m 11 april  2021
staat in het teken van Jim.

Jim: "hoera... ik wens jullie allemaal heel veel succes! Wat super opa Nico!"

Klik op de foto om te kunnen lezen wat ik zeg…

Op een sportieve manier gaan een aantal handbikers en buddy’s een uitdaging aan, door 115 kilometer van Enschede-Zuid naar Otterlo te biken/fietsen en weer terug.
Handbikers zitten in een rolstoel en fietsen met hun armen en hun buddy’s fietsen op een gewone fiets de hele afstand mee.
Ook zijn er buddy’s die met de auto ons volgen op de route en zorgdragen dat wij geen extra ballast aan bagage hoeven mee te nemen.
Tevens zorgen zij ervoor dat zij vóór ons op de geplande rustpunten aanwezigen en ons voorzien van een hapje en een drankje.
Vanaf het laatste rustpunt gaan ze naar de bungalow, vakantieoord “Het Lorkenbos” in Otterlo, waar zij zorgen dat de kamers ingericht zijn en dat het eten voor ons klaarstaat.
Ook zij zijn een belangrijke schakel voor ons tijdens deze sponsortocht. 

Wij gaan geld bij elkaar biken/fietsen zodat de ouders van Jim een bus te kunnen kopen. In de bus zullen aanpassingen gedaan worden om Jim zo veilig mogelijk te kunnen vervoeren.

De afstand die wij gaan afleggen zal in totaal ruim 230 kilometer zijn. De route gaat vanaf Enschede-Zuid (Stroinkslanden) over de Veluwe naar Otterlo en terug.
Wij zullen vrijdag 9 april 2021 s’morgens om 5:00 uur vertrekken en streven om tegen 18:00 uur aan te komen bij het vakantieoord “Het Lorkenbos” in Otterlo.
Dan zitten de eerste 115 kilometer erop.


Zaterdag 10 april 2021 nemen we een rustdag om onze armen en de buddy’s hun benen wat rust te gunnen, om vervolgens zondag 11 april 2021 s’morgen weer om 5:00 uur te vertrekken.
Het streven is om rond 18:00 uur weer terug te zijn in Enschede.

Mocht u ons willen steunen, een hart onder de riem willen steken?
klik dan aan de rechterkant van de website op de knop “ik wil doneren…”

Facebook


Vindt u deze website ook leuk, en wilt u hem ook delen klik dan op de onderstaande buttons

Aantal bezoekers

  • 19462Totaal aantal bezoekers:
  • 1Bezoekers vandaag:
  • 14Bezoekers gisteren:
  • 0Bezoekers op dit moment online: